28 maj 2009

SverigeDemokraterna = vilket skämt!

Såg Ni "Kvällsöppet med Ekdal" på tv4 igår?
Det gjorde jag, sicken parodi?! Nu bortser jag från debatten mellan Sahlin och Reinfeldt, syftar snarare på de tre småpartierna som fick debattera i slutet.
Fi (Gudrun Schyman), PP (Christian Engström) och SD (Sven-Olof Sällström)... Vilka pajasar de är!

Gudrun Schyman bara mal och mal och mal... Problemet med henne är att hon gör allt för att få en syl i vädret och hennes tjat blir bara osammanhängande. Dock är hon ju bra på att göra sig hörd, och det är väl något som ska ses positivt. Men ibland blir det liksom på fel sätt.

Så har vi lilla Christian Engström (PiratPartiet)...*hahahaha*... vilken mes. Han satt där som en liten nickedocka, aldrig sett något liknande. Dock tog han ton mot SverigeDemokraternas representant Sven-Olof Sällström, och röt i ordentligt. Fast då babblade alla tre i munnen på varandra och det var omöjligt att höra vad som sades.

Sen kommer vi till Sven-Olof Sällström... Herregud vilket miffo!
SD är ju inte direkt taktiska när de skickar ut representanter. Han är deras (notera) "Toppkandidat". Vilket skämt!
Ni som inte hänger med, bör nog spana in hans mummel från Ekdal igårkväll.
SD gör ju alltid stora tabbar, vilket egentligen kanske inte går att klandra dem för med tanke på att hela partiet består av pantade puckon. Kanske är det så att det egentligen inte spelar någon roll vem de skickar eftersom det bara kan bli fel fel fel!?

Igår trodde jag att det skulle komma något intelligent ur Sällström, då Ekdal tog upp detta med att SD vill ta med sig djurplågeri-frågan in i EU-parlamentet.
*Jaaay* tänkte jag, äntligen något som INTE har med deras invandrarfientliga läggning att göra.
Icke! För visst kom det väl fram att SD inte kommer att gå med på ett eventuellt nytt lagförslag om att tillåta slakt av djur enligt religösa slaktritualer som förekommer i vissa religioner.
Och det låter jag vara osagt, då jag inte är så insatt i ämnet och uttalar mig inte vidare om just det, MEN visst fasiken var han tvungen att vända på hela diskussionen kring djurplågeri och koppla det till något som har med religion och invandrare att göra... SÅKLART det skulle bli så!
För inte kan de föra en diskussion ens en gång utan att dra paralleller till just invandrare, invandrarpolitik, religion och allt annat som de är emot. För de bara politik på den nivån? Allt som går att dra till deras sakintresse? Har de inte andra frågor att driva på?
Ibland undrar man ju...
SD vill även "stänga" Europa, d v s inte släppa in fler länder till EU, vilket betyder att de länder som idag kämpar för att få bli medlem i EU inte ska få en chans till det. Återigen, detta gick att dra paralleller till att SD inte vill ha in mer folk från andra länder, inte ens in i Europa (då detta skulle drabba Sverige negativt?).

Behöver jag skriva mer? Nej!

Jag har aldrig varit något fan av SD, och kommer definitivt inte bli det nu heller!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Ordet är ditt!