18 maj 2009

Tatueringar och annat trams...

Gud så trött jag är på alla tentor nu...
Nu är det paus för min del. Imorgon ska jag ev åka in till skolan och lämna in en av tentorna. Ska i samma veva kila förbi en tattoo-studio och lämna fram mitt lilla förslag på en tatuering jag vill göra. Förhoppningsvis är det genomförbart... Det är en textsnutt som står mig väldigt varmt om hjärtat, som jag vill ha på ryggen, från axel till axel så att säga.

Det här med texter förstår även jag att det är en trend, precis som tribaler och flames en gång var. Men jag bryr mig inte, för denna text betyder så underbart mycket för mig.
Det jobbiga är ju att det finns så många olika vackra typsnitt på text. Och de flesta går att ladda ned från nätet, men inte jag! Nej! För som vanligt när det kommer till teknikaliteter som att ladda ned, packa upp och grejja med filer så misslyckas jag... Så jag har gett upp!
Förhoppningsvis kan jag få hjälp av en tatuerare så det blir riktigt fint...

Jag har lärt mig den hårda vägen, när det gäller detta med tatueringar. När jag var blott 16 år ville jag (och krävde) av min mor att jag skulle ha en tattoo. Efter mycket tjat och gnäll fick jag som jag ville, min mor är väldigt liberal och snäll.
Så vi dyker in hos en tatuerare och ja... jag väljer något direkt från väggen. En (jävla) tribal i svanken (otroligt orginellt va?)... Som till råga på allt såg hemsk ut redan efter något år. Men jag stod ut med den, fram tills 2006, då jag fick för mig att jag skulle göra om den. Så, jag anländer till en ny tatuerare som visserligen inte hade hållt på så länge, men som ingav förtroende. Fria händer fick denne och en del riktlinjer att gå efter.

Big mistake *bambambam* !!!
Katastrof! Så nu går jag omkring med något som inte ens går att förklara... det ser för jävlisch ut! Men man får leva med det, åtminstonde tills jag kommer på något bättre eller blir rik och tar bort skiten med laser..
Så om Ni vill skrämma kidsen där hemma från att tatuera sig, maila mig och jag bifogar en bild på eländet som skall kallas tatuering...

Den här gången ska det bli bra. Det är jag övertygad om.
Som jag längtar. Vad är det med tatueringar egentligen? Har man en gång tatuerat sig kommer det alltid finnas ett sug efter ytterligare en...

1 kommentar:

  1. tjenare bruden. jag håller till på custom illusion i gävle. Jag kör mycke pinupor, old school grejer, massa färg. även realistiska saker. ha de gött

    SvaraRadera

Ordet är ditt!