05 juni 2009

Varför fixar man inte saker o ting på en gång?

Jag är skötare på tre hästar (numera två, då en av dem åkt iväg för inridning). Jag har ridit dem nåt år eller så nu, och det har gått jättebra. Dock har jag verkligen fått prioritera bort hästarna under hela denna vårtermin, eftersom jag haft enormt mycket att göra i skolan.
Har dessutom inte meddelat mig ordenligt till ägaren, så om jag var ägaren skulle jag vara heligt förbannad. Och jag har ju förstått att det skulle vara så, därför har jag skjutit på att ringa också.
Men nu ringde jag för ett tag sedan, och ägaren var inte alls arg. Han blev jätteglad att jag ringde! Gud så skönt! Vilken lättnad! För nu i sommar ska jag jobba, men jag kommer ha mer tid till hästarna. Det ska bli härligt att åka ut igen.
Hästar och hästliv är lika med terapi för mig. En gång hästtjej, alltid hästtjej!
Hästar skänker en sådan ro, som inte går att få på något annat sätt. Lugn i kropp och själ (dock är det ju väldigt fysiskt ansträngande, men det resulterar ju så småningom i lugn)..

Varför skjuter man alltid på jobbiga saker/samtal/liknande? Varför varför varför?? Det är ju egentligen bara att bita i det sura äpplet, för man vet ju att det blir bra sedan...

Inte nog med det, gården har tydligen fått tillskott på tre Shetlandsponny´s... *haha*... det ska bli kul och se vad det är för ena parvlar. Köra lite vagn i sommar kanske?

1 kommentar:

  1. hästar är mycket bra!! jag o min mamma har två o nu i sommar har vi lånat en till, så i sommar har jag också tre hästar ^^ det ska bli jättekul, verkligen =)

    SvaraRadera

Ordet är ditt!