28 maj 2009

Ensling med gamnacke, musarm och potentiella psykstörningar...



Tänk vad studier gör med en... förutom att man mosar in en massa ny kunskap i huvudet, så blir man även lite smått galen ibland. Jag sitter (fortfarande) med min Juridiktenta, och den driver mig bokstavligen till vansinne! Jag har gjort mååånga tentor i mina dar´, men denna tar faktiskt priset!

Sitter med gamnacke (ge mig en kiropraktor) och näsan i böckerna, eller framför datorn och letar info på Notisum och Rixlex (med en begynnande musarm och snart helt sönderstrålad av datorskärmen)...

Kan man få ersättning för studieskada? Inte bara fysiska symptom utan att man även blir lite smått knepig efter att man suttit inlåst på "kontoret" och pluggar "asset" av sig?

Från att vara en partypingla som älskar att vara social med sina vänner, till att förvandlas till enslingen som bor i sin pyjamas och inte sett dagsljus på flera dagar...

För att inte tala om alla vänner man inte hört av sig till (för att man faktiskt inte har tid)... Jag vet att jag varit en usel vän de senaste tre åren, men nu är det bara ett år kvar, sen ska jag leva upp igen och vara samma gamla jag... Fast en något bättre, uppdaterad och klokare variant!

Sitter i pausläge nu (position fågelholk)... Försöker varva ned från pressen av tentan. Kom på att det finns bara ett enda sätt för mig att slappna av på: Lyssna på musik! Det är det enda som fungerar... Otroligt nog med tanke på att vila och tystnad ska ha den effekten vanligtvis?!

Men å andra sidan är jag väl kanske inte som alla andra? *flina*

1 kommentar:

  1. Ja tyvärr har det ju blivit så med tiden... Jag håller med dig, man ska göra det för sig själv och inte för någon annans skulle! ;)

    SvaraRadera

Ordet är ditt!